Reeds 55 jaar dé autocarspecialist in Oost-Vlaanderen - Elke reis is een unieke ervaring!
Vraag onze brochures met scherpe prijzen voor 55-plussers en luchthavenvervoer.

Reiskantoren

Begonia Reizen heeft 4 reiskantoren waarvan 1 kantoor zich in Sint-Amandsberg bevindt, 2 kantoren in Gent en 1 kantoor in Lochristi. Onze baliebedienden geven u graag persoonlijk reisadvies met de nodige deskundigheid en professionaliteit.

Wij helpen u graag bij de vakantie naar uw behoeften en budget: autovakanties, citytrips, cruises, exotische bestemmingen, de klassieke bestemmingen en ook de dicht-bij-huis bestemmingen voor kleine tussendoortjes. U kan uw keuze maken uit een ruim aanbod van verscheidene touroperators.

 

Wil u graag al een blik werpen op onze mogelijkheden? Op deze pagina ziet u een overzicht van de touroperators. U kan ook gebruik maken van ons aanvraagformulier voor een prijsberekening door hier te klikken. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk de gevraagde informatie per mail.

Als extra troef bieden wij onze klanten luchthavenvervoer aan. Uw vakantie begint reeds bij het sluiten van uw voordeur: wij pikken u op bij u thuis en brengen u ook weer veilig terug na uw reis. Dit is pas onbezorgd reizen!

Eéndagsreizen

 

Bent u lid of zit u in het bestuur van een vereniging en wilt u eens een uitstap organiseren? Dan bieden wij de oplossing. In onze brochure voor één-dagsreizen vindt u zeker wat u zoekt. Vraag ze aan in één van onze kantoren of via onze website. Indien u toch iets anders in gedachten heeft dat niet is vermeld in de brochure, nodigen wij u graag uit in ons kantoor of komen eens bij u langs.

Begonia Reizen - ZOMER!

APRIL 2016 - NOVEMBER 2016

A5_zomer_2016_32_pg

Downloaden

Meerdaagse reizen

 

Voor de meerdaagse reizen beschikken we niet over een brochure, maar verwijzen wij naar de brochure van Begonia Tours. Deze brochure is voorzien voor reizen voor individuele reizen, maar vormt ook de basis van onze groepsreizen. Op grond van deze basis en uw specifieke wensen, werken wij graag de meerdaagse reis voor u en uw vereniging uit.

Contacteer ons voor onze brochure.